Grecia – Rapidă și pentru toate Bugetele

Weekend-ul acesta am tot stat și m-am gândit la setea de ieșire a românilor, setea de călătorie, iar noi, pasionații mersului pe două roți, nu facem excepție așa că m-am gândit la un traseu de 5 zile în Thasos.

O destinație foarte populară în rândurile conaționalilor datorită faptului că este relativ aproape, ușor accesibilă, are o climă foarte bună pe tot parcursul anului și este ticsită de atracții și lucruri de făcut.

Nu uitați să accesați secțiunea ”STRICTUL NECESAR” pentru a vă pregăti corespunzător pentru traseu.

Update COVID

Potrivit informațiilor comunicate în mod public de către autoritățile elene, prin intermediul site-ului https://travel.gov.gr, începând cu ziua de miercuri, 15 iulie, ora 00.01, toți cetățenii străini care intră în Republica Elenă pe cale rutieră prin punctul de trecere a frontierei Kulata-Promachonas, în scop turistic, sunt obligați să prezinte un test molecular negativ pentru infecția cu COVID-19 prelevat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Greciei. Testele trebuie efectuate în laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie să fie obligatoriu în limba engleză și să conțină numele și prenumele persoanei testate, precum și numărul/seria documentului de călătorie ce va fi prezentat în momentul controlului vamal (pașaport sau carte de identitate). Accesează Site-ul MAE pentru informații actualizate.

 • Distanță: 1535 KM
 • Atracții: 15+
 • Buget: 415 lei benzină, 700 lei mâncare, 700 lei cazare pentru 4 nopți, 200 lei bilete la atracții, 300 lei taxe de drum și alte cheltuieli. TOTAL: 2315 LEI
 • Timp: 5 zile

Ponturi

 • Acest traseu nu a fost efectuat, dar:
 • În Veliko Tărnovo se poate mânca foarte bine și ieftin, așa că recomandăm ca una dintre mese să fie acolo.
 • Sofia este un oraș destul de frumos, puteți vedea multe lucruri acolo.
 • Program și Bilete Feribot Thassos

Atracții

Urmăriți pagina de Facebook:
error0
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

2 Replies to “Traseu moto în Thassos”

  1. Salut, Radu,

   Acestea sunt trasee pe care vizitatorii site-ului nostru le pot efectua pe cont propriu. Nu sunt ieșiri organizate, doar idei de călătorie.
   Pe viitor vom lua în calcul organizarea unor astfel de ieșiri.

   Cu stimă,
   EchipaMOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *